Friluftsdagen i Solberg

Det blev ingen resa till Döviken och Zorbcenter denna dag. Min handledare hörde av sig och sa att det är bättre jag kommer på måndag istället. Anledningen till framflyttningen av ankomsten är att det igår och idag snöat "våldsamt", och eftersom min handledare har en del snöskottning att göra hemma hos sig är det ingen idé att jag kommer idag. Han kommer helt enkelt inte ha tid att ta emot mig.

Så jag ska köra dit imorgon istället, runt lunch siktar jag på att vara framme. Det ger en halvdag kortare praktik men i gengälld får jag vara kvar på Hampnäs ytterligare en kväll och det säger jag ju inte nej till.

- - - - -

Det har skapats en blogg. Och inte vilken blogg som helst. Och inte av vem som helst. Det är en blogg om Friluftsdagen för Hampnäs alla elever som kommer äga rum i Solberg 30 mars. Den har skapats av naturguiderna här på skolan och eftersom jag är en av dessa naturguider är det inte helt oväntat att det är jag som står bakom bloggen. Gå in och läs och få senaste nytt om förberedelserna inför dagen med stort D.

Kommentarer
Postat av: Niclaz

Fin friluftsdagsblogg, vilken marknadsföring. Den dagen kommer att bli något utöver det vanliga. Jag rekomendera bloggen! Niclaz

2010-02-28 @ 22:21:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus