Morgonrock!

Julhelgen har passerat och av tidigare inlägg att döma kan man anta att jag har varit i Norrland. Och det stämmer mycket riktigt, närmare bestämt Röån. Det var trevliga dagar med väldigt kallt väder och mycket mat. Temperaturen var som kallast nere i -37 vid ett tillfälle. Det är ganska osannolikt för en smålänning som mig. Jag blev ju t.o.m. upprymd över -18 på termometern för ungefär ett år sedan, när jag gick på Hampnäs. Jag håller på och få nya perspektiv på tillvaron, helt klart.

- - - - -

Hittills har jag varit ganska dålig på att ta mig tid för skidåkning. Men framöver ska det bli ändring på det! Tanken är att jag innan Öppet spår - måndagen vecka 9 - ska ha åkt åtminstone 50 timmar vilket motsvarar ungefär 50 mil och därmed 5-6 mil/vecka.

Idag var jag iväg en sväng till Stångtjärn och åkte två varv på deras elljusspår. Det blev totalt 1,5 mil och den farten jag höll skulle innebära en sluttid på ca 8 timmar i Vasaloppet. Det är jag mycket nöjd med såhär i början av min träningsperiod. Jag tror på härliga veckor framöver och framförallt härliga 9 mil den 28 februari!

- - - - -

Jag fick en morgonrock i julklapp av min älskling och just nu sitter jag och myser i den. Gubbvarning. Dels att gå omkring med morgonrock och dels med tanke på hur morgonrocken ser ut... Men den är som sagt mysig och det är huvudsaken. Om man dessutom går omkring i raggsockar så förstår ni ännu mer mysfaktorn. Och kanske även gubbvarningen.

- - - - -

Jaha, nu har jag suttit så länge vid datorn att diskvattnet jag tappade upp för en stund sedan har blivit kallt. Det är inte direkt första gången det händer...

- - - - -

För övrigt är morgonrock ett väldigt intressant ord. Det kan betyda två helt olika saker. Dels är det namnet på mitt nya mysplagg men också namnet på en morgonshow i en rockkanal på radio. Intressant. Det är ju inte direkt samma sak, mysplagg och rockkanal.

Kommentarer
Postat av: nina

hahha! Henrik fick en morgonrock av mig med :P

2010-12-28 @ 20:37:16
URL: http://hallongaffel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus