Brev till meteorologerna

HV vann idag. 7-3 borta mot Timrå och tre friska poäng in på HVs rad i tabellen! Här är en länk om man vill njuta av målfesten!

- - - - -

Sista föreläsningen idag innan tentorna. Känns sådär, inte hundra procent redo när det gäller kunskapsbiten inför kommande prövningar nästa vecka. Men jag har en plan och lyckas jag bara hålla mig till den ska det nog gå bra. Planen går i korta drag ut på att plugga som bara den så fort jag är ledig!

- - - - -

På söndag blir det lite julstämning här hos oss i Falun. Då kommer pappa och mina bröder samt deras respektive. 7 pers alltså i vår lägenhet, det blir spännande! Spännande blir det även när julklappsspelet äger rum. Totalt 21 paket att "slåss" om och med mycket flyt (eller manipulering av tärningarna) kan man få hela 15 paket! Vilken jul det skulle bli i sådana fall om man fick så många! Fast det skulle nog inte bli så kul för de övriga 6 och bara en glad människa ger ingen julstämning! Det är nog bäst att klapparna blir jämt fördelade.

- - - - -

Bara två dagar kvar till V75-starten. Jag tror att en förhoppning om plats är realistiskt.

- - - - -

Det är tydligen en meter snö i Småland. Varför!? Ingen där nere verkar ju vilja ha snön. Jag vill ha den här och nu! Kan inte jag få den? Jag tror jag ska skriva ett brev till de där meteorologerna..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus