Första skidpasset

Efter loppet i lördags (som slutade med galopp) har inte tongångarna angående Esterel varit särskilt positiva. Det spekuleras i att hennes knän spökar nu igen och är det så kan det enda tänkbara alternativet vara avel. Det tycker jag är jättetråkigt, men är det så är det bara att ta det därifrån och göra det bästa av situationen. Hon ska göra ett besök hos veterinären och då kommer det komma ett mer definitivt besked.

- - - - -

Jag har spanat in listan över de artister som redan är klara för Peace & Love i sommar och där hittade jag bl.a. Christian Kjellvander och The Sounds. Det är mycket goda nyheter tycker jag! Med bara två mil dit känns ett besök åtminstone någon av dagarna givet.

- - - - -

Idag har jag gjort vinterns första skidpass. Det blev en liten runda i det strålande solskenet! Visserligen 14 minusgrader men det kan man ha överseende med när solen skiner och man ska avverka årets första meter på skidorna. Att det var årets första meter på skidorna märktes verkligen på tekniken. Ojojoj. Där finns det lite att jobba med...

- - - - -

Till sist undrar jag varför dräkterna som skidskyttarna har är så fula? Och framförallt så undrar jag varför de olika ländernas dräkter inte motsvarar sitt eget lands färger, t.ex. färgerna i flaggan? Det måste ju vara prio ETT när en ny dräkt ska tas fram! Nu har man ju ingen aning om vilen nation de olika åkarna är ifrån. En grå dräkt med lite rött, vilket land är det? Omöjligt. Skärpning!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus