Kloka ord

Jag känner att jag är skyldig en redogörelse av det som skedde igår efter inlägget om den härliga dagen som kommer att minnas. Den blev faktiskt ytterligare lite bättre. Vi tog en cykeltur där känslan bestämde vägen. En väg som blev ganska lång och tog en dryg timme att cykla. Vädret var lugnt och skönt och kvällen som gjord för en impulsiv tur på två hjul. Två gånger passerade vi huset i andra änden av Bojsenburg som stod i lågor för en vecka sedan. I princip hela takvåningen har gått upp i rök. Runt hela huset fanns nu snitselband och stängsel och vi konstaterade att det var väldigt skönt att det inte var vårt hus som börjat brinna.

När vi kom tillbaka till lägenheten satte vi oss på balkongen med varsin stor mugg te och såg på medan kvällen med kontrollerad och bestämd styrka sakta utplånade dagen alltmedan vi återigen insöp lugnet och kände glädje.

- - - - -

Idag kommer Gerda hit. Det blir kul!

- - - - -

Imorse gick jag på morgonpromenad och lyssnade återigen på en sommarpratare. Denna gång en professionell storviltsjägare och författare vid namn Natasha Illum Berg. Lyssna på detta om du har tid. Intressant innehåll och dessutom vältalat. Lyssna här!

För övrigt har jag märkt att när man lyssnar på ett sommarprogram kan man inte ägna sig åt någon annan aktivitet som kräver tankeverksamhet. Då missar man några sekunder av pratet och det har man inte råd med för att förstå och kunna ta in alla kloka ord som sägs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus