En dag att minnas

Söndag 8 augusti 2010.
En dag att minnas.
En dag att minnas för att det egentligen inte hänt något stort och minnesvärt utan för att en massa små saker titt som tätt gjort den här dagen till en otroligt trevlig och mysig dag.

Det började med sovmorgon. Det är ju aldrig fel. Morgonen fortsatte med bakande. En omgång härliga kärleksmums med både färgglatt och brunt strössel samt kokos gräddades. Receptet var mammas men de såg verkligen inte ut som mammas brukar göra. Däremot smakade de som hennes och det är nog ändå huvudsaken.

Sen lunkade dagen vidare med lite bokläsning varvat med lite kortspel både på datorn och i verkligheten. Framåt eftermiddagen blev det en cykeltur till närmaste ICA-affär. Cykelturen blev längre än närmsta vägen men det behöver inte vara fel. När det är skönt väder och man vill röra på sig är en omväg faktiskt till det postiva, trots en liten tidsförlust.

Väl tillbaka från cyklandet var det middagsdags. Och vilken middag det blev! Prinskorv, Livs egengjorda köttbullar och klyftpotatis. Till det naturligtvis bearnaisesås och en underbar mousserande jordgubbsdryck. Samtidigt som vi åt den goda maten lät vi två pajer gräddas i ugnen. Den ena en vanlig smulpaj med äpple och den andra en smulpaj med egenplockade hallon.

Efter allt detta är det inte mycket man vill känner att det är värt att öppna munnen för. Men en sak är perfekt efter en måltid som denna. Kaffe. Ljuvligt vill jag minsann påstå!

Som sagt, en dag att minnas. Tack älskling! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus