Skolstart

Premier League (högsta ligan i engelsk fotboll) har nyligen dragit igång. Jag satt för en stund sedan och konstaterade att Viasat inte gjorde ett bra intryck på mig. Jag tar det från början.

 

För två veckor sedan var det premiär och det sändes flera matcher i TV6, en kanal som styrs av Viasat och som alla kan se. Viasat äger rättigheterna till Premier League och kommer under säsongen sända matcher flera gånger veckan. Jag tror till och med att de kommer sända varenda match live - de har väldigt många olika kanaler de kan utnyttja till fotboll.

 

Det som är tråkigt med Viasat är att det kostar pengar. Och det är klart, ska man sända en massa matcher måste man också ha in pengar för att finansiera detta och då behöver man också en massa tittare som betalar för det de ser. Med det i bakhuvudet är det inte konstigt att de la premiären i TV6 i syfte att göra ett bra jobb och locka folk att beställa Viasat.

 

Det är i detta skede jag tycker att det gick lite snett. Det mesta är dock bra. Ola Andersson ritar och visar hur fotboll ska spelas och den duktige Erik Niva berättar det spännande och intressanta man vill höra ur fotbollsvärlden. MEN. De har också Ola Wenström. Den sändningen jag såg hade han alldeles för bråttom. Han verkade oerhört stressad och hela sändningen rycktes med och det lugnet och den harmoni jag vill uppleva när jag tittar på sändningen inför en match eller snacket i halvtid fanns inte där. Det skulle rymmas så mycket olika saker på så lite tid. Inte bra.

 

Jag kommer således inte köpa Viasats kanaler om det är det där jag får. Fotbollen i sig är ju bra, men om de gör ett påkostat studieprogram kan de väl göra det ordentligt och sevärt. Det räcker inte med att 2 av 3 programledare heter Ola för att jag ska gilla det.

 

- - - - -

 

För övrigt börjar jag skolan imorgon. Jippie!


Kommentarer
Postat av: Gunnar

Lycka till med skolan! Med stor sannolikhet kommer du att ha tid även för annat bredvid skolarbetet, i varje fall som jag minns den tiden. Trevligt att åtminstone ytterligare en person i släkten fattat att det behövs ekonomer i samhället!

2010-08-30 @ 16:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus