Pussel

Den här sommaren har det varit mycket fokus på att lösa korsord på Jungfruvägen 3A. Men det har svängt lite i och med det senaste loppisbesöket. Nu är korsordstidningarna lagda åt sidan för att röja både tid och plats för pusslande. På köksbordet håller vi på med ett fint pussel på 1000-bitar. Jag kommer inte ihåg senast jag la ett pussel men jag tror inte det var i närheten av 1000 bitar. 1000 bitar kanske inte är så märkvärdigt - jag vet inte - men för mig är det i alla fall en utmaning. Då är det det tur att min älskade medpusslare är bättre på att få bitarna på att passa ihop än vad jag är.

Den senare delen av sommaren har varit mycket lämpad för den här sortens aktiviteter, vare sig det handlar om korsord eller pussel. Om vädret ute är sisodär får det bli inomhusaktiviteter. Och det är inget att klaga på, jag gillar ju korsord och pussel så det passar ju mig utmärkt.

- - - - -

Mina smultronbarn växer som bara den! Jag är spänd på deras framtid.

- - - - -

Andelspelet Speljävlar inleddes i helgen med ett litet bakslag. Min det fanns en liten framgång mitt i förlusten som ger hopp inför det som komma skall. Jag längtar redan till på söndag då resultatet av nästa omgång är klart. Det innebär mer statistikunderlag och därmed också mer statistikifyllade för mig. Wohoo!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus