Påsklov!

HV har precis vunnit kvartsfinal 4 i sudden. 3-1 i matcher och vägen mot finalen är bred och nyasfalterad. Bara att fortsätta köra på. Rakt fram och enkelt.

- - - - -

Det här blir ett ganska hoppigt påsklov. Efter några dagar i Röån bar det av söderut och en natt hos mormor och morfar i Linköping. Mycket trevligt besök! Sedan åkte jag och min älskling ner till Fögeberg där dagens utflyktsmål blev Kalmar, till bådas belåtenhet. Efter att ha besökt Kalmar slott, där Liv till sin enorma belåtenhet kunde konstatera att man faktiskt kunde se Öland, gick vi på stan en lång stund. Lunchen avnjöts på en kinarestaurang och innebar mätta magar. Shoppingen hölls på lagom nivå av oss båda och vi är mycket nöjda med vad vi hade i kassarna. Innan vi nådde Fögeberg stannade vi till på Karlssons i Högsby och handlade lite välbehövliga saker.

- - - - -

Att de är välbehövliga beror på att vi i princip har en lägenhet klar nu. I Falun är en tvåa numer ägnad åt oss och det är bara några underskrifter som saknas innan allt är kirrat och klart.

- - - - -

Travet har sista tiden gått ganska bra. Inga enorma summor in på kontot men några småslantar har det allt blivit. Till helgen som kommer gissar jag att pappa får lite tipphjälp av moí.

- - - - -

Återigen, HV vann mot Skellefteå och jag tror och hoppas på att finalplatsen fixas imorgon.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ä te å bli mallig nu, när du komma tillbaks till norrland är du säkert en dec högre. hoppas vi kan prata med dig se´n.

Mari

2010-04-09 @ 09:41:13
Postat av: Ola

Nog för att jag är glad men det ska nog gå att prata med mig :) Mallig blir jag först om HV tar guldet! ;) Krya på dig!

2010-04-13 @ 17:44:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus