Isvaksbad nästa

Jag känner mig inte fullt så laddad som jag skulle vilja. Och jag brukar inte direkt blir mer laddad ju närmare jag kommer sådana här aktiviteter. Men det spelar ingen roll, jag ska i det där ishålet. Vår lärare har sagt att han tycker vi ska vara i 30-40 sekunder för att känna hur det känns att först uppleva paniken och sedan hinna slappna av innan man drar sig upp.

Jag VILL faktiskt vara i så länge för att just känna förändringen. Men jag vet inte riktigt om jag är kapabel till det. Får se. Jag ska göra ett försök i alla fall.

Det är vår klass som ska bada nu på förmiddagen, resten av skolan badar i eftermiddag. I vår klass är vi bara två som ska bada. 4 stycken bangar alltså på grund av olika anledningar. De flesta anledningarna är sjukdom eller skador, och då är det förståeligt att inte bada. Men jag tycker ändå att det är lite surt att det alltid är flera stycken som inte är med på aktiviteterna. Hade varit roligare om hela klassen genomfört sakerna tillsammans.

I vilket fall, isvaksbad nästa.

- - - - -

För övrigt kan jag meddela att det blev vinst för Hampnäs på innebandyn. Vi vann alla fyra matcher och Mellansel fick åka hem ledsna och totalt knäckta. Helt i sin ordning.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus