Update

Igår kom vi hem efter att ha paddlat havskajak i två dagar. Det var härliga dagar, som vanligt när vi är ute på äventyr, och onsdagen var helt klart en utmaning. Mer om detta senare.

Idag har vi lärt oss en hel del om svamp. En kvinna som kan allt om svampar berättade om vilka som är goda matsvampar, vilka som är okej att äta och vilka man absolut inte bör äta. Jag vet numer att de skivlingar som har bruna skivor på undersidan ska man undvika. De flesta av dom är giftiga. De man däremot med glädje kan stoppa i sig är i regel alla soppar, t.ex. Karljohan (stensopp) och Smörsopp. Idag har vi också lärt ut lite kajakkunskaper till Hälsa & Friskvårdseleverna här på skolan. Det kändes som att det gick sådär men de sa att vi var duktiga lärare så jag väljer jag att lyssna på deras ord. Vi har även hunnit med att informeras om nästa veckas fäbodstur. Vi ska besöka några fäbodar och sova där ett par nätter.

Imorgon blir det också en hel del information. Då gäller det de två dagar vi kommer paddla kanot på Nätraån vecka 39. Vi hinner knappt avsluta en aktivitet innan nästa tar vid.

På lördag är det V75 här i krokarna. Travets elitserie kommer till Örnsköldsvik och travbanan Solänget. Jag ska naturligtvis dit! Veckans andelssystem kommer därför finslipas för att kunna pressa fram ett fint resultat och mycket glädje. Det är alltid roligt att se hästarna springa runt travovalen samt vinna pengar när man är på plats. Sen vill jag ju försöka återupprätta lite av min heder genom att få till ett bra system. Förra veckan kan man nog säga att jag inte riktigt lyckades så bra. Ett enda rätt av sju och den hästen jag prickade in var omgångens största favorit. Bottennapp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus