Ojojoj

Nu är det mycket att stå i! Nästa vecka drar vi iväg på en vandringstur i de jämtländska fjällen. Vi kommer utgå från Vallbo och röra oss ner mot Lunndörren, alltså vandra omkring i Vålådalens naturreservat. Så det är många saker som ska fixas tills dess. Det är planering och packning, av både mat och kläder, samtidigt som vi har fått i uppgift att planera turen själva och ta reda på en hel del information om bland annat geologi och glaciologi som ska förmedlas till övriga i klassen under turens gång.

För att få en bra grund till hela veckan och hur vi ska klara oss på bästa sätt har vi fått i uppgift att läsa 38 sidor i en bok som handlar om friluftsliv i allmänhet. Det tar lite tid att plöja igenom dom och ännu längre tid om man dessutom ska hinna med och fatta det man läser.

Dessutom har vi en uppgift gällande 5 nya kunskaper som vi skaffade oss under dagarna med fäbodliv som ska vara klar imorgon. Den här veckan ska även en praktikplats helst fixas. Jag har fått en del förslag från Niclaz och det finns flera som är intressanta men otillgången till bil minskar urvalet drastiskt.

Utöver detta har jag en del småsaker som behöver fixas:
- Jag ska besöka Utekompaniet och Apoteket och inhandla saker som kan komma väl till pass på fjällturen.
- På min stol här i rummet ligger en hög tvätt som ska sorteras och läggas in i garderoben och egentligen skulle jag behöva ta hand om högen med otvättad tvätt som ligger på golvet också.
- I köket har jag byggt upp en liten kulle med disk som jag har för avsikt att jämna med marken, helst så fort som möjligt.
- Inför helgens V75-finaler på Solvalla har jag ett system som ska plockas ut och för att det ska ge så bra vinst som möjligt behöver jag ge det tid.
- På fredag kväll är det NHL-hockey på TV6 och det tänker jag inte missa. St Louis - Detroit klockan 20.30. Min tanke är att få tag i en sladd så att vi kan koppla tv-bilden till en projektor och titta på storbilds-tv. För tillfället vet jag dock inte exakt vilken typ av sladd som krävs.

Mycket att göra men jag är säker på att det leder till något bra i slutändan. Jag säger som Tony Rickardsson/Robert Gustavsson, jag är inte bitter!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus