Utekompaniet, Dag 5

Sista dagen på praktikveckan är till ända. Och det kan ha varit den roligaste dagen. Allt bara flöt på. Jag känner att jag kommit in i rutinerna och vet vad som finns var och hur man gör olika saker, då blir det genast roligare. Idag fick jag även tillfälle att prata lite med kunderna. Även om jag inte kunde svara på deras frågor om produkterna så kunde jag i alla fall hänvisa dom till de i butiken som hade svaren. Det är en början.

Dagens höjdpunkt var nog när det på morgonen kom en leverans av det större slaget. 1500 sittunderlag får ändå klassas som en stor order. Så många sittunderlag har jag inte sett på en och samma gång under hela mitt liv. Vilken upplevelse!

Jag hade så rätt. Muffinsen gjorde succé även denna gång. Det sägs att första intrycket är väldigt viktigt och jag hoppas att även sista intrycket är viktigt. I sådan fall ligger jag bra till på alla sätt och vis.

Imorgon ska jag skriva ihop en summering av hela veckan. Jag utlovar tankar som kan antyda mina planer för framtiden. Det kan du bara inte missa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus