Utekompaniet, Dag 3

Denna dag fortsatte på gårdagens tema, kontrollerande av prislappar. Ska jag vara helt ärlig har jag börjat trötta en aning på den sysslan nu. Fast ibland händer något roligt! Som på förmiddagen idag. Jag hade kommit till ett ställ med likadana t-shirts, bortsett från färgen. På prislapparna till dessa t-shirts hittade jag 4 (!) olika belopp. 99, 155, 159 och 1 590. Tänk den personen som plockar "fel" plagg och får punga ut med nästan 1600 istället för en hundring för en sketen t-shirt. Motigt.
Efter lite efterforskning fick jag reda på att det skulle vara 159 kronor per t-shirt. Vilket jag iofs också tycker är ganska tufft.

Idag har det inte blivit så mycket städning för mig. Enda lilla grejen var att jag med plast täckte över ett par ställningar med kläder för att slippa städa senare. De bygger nämligen om i lokalen bredvid och idag skulle de borra ett hål för ventilation till ett av Utekompaniets förråd så då behövdes lite skydd mot det damm som gärna uppstår vid ett sådant ingrepp.

Dagens höjdpunkt var nog det där med alla olika priser för samma produkt och då kanske framförallt att en helt vanlig vit t-shirt kostade 1 590 svenska riksdaler! Konkurrensen för utmärkelsen Dagens höjdpunkt består av det tillfälle då jag fick slå in en vara på kassaapparaten, ta betalt och ge tillbaka växel och kvitto. Dessutom gjorde jag det fullständigt fläckfritt! Men 1 590 kronors-tröjan vann som sagt i alla fall. Och den vann överlägset.

Eller nja, det hade den gjort om det inte varit för att jag fick en glassbåt kastad till mig mot slutet av dagen. Nu blev segern knapp. För det är inte alla dagar man får det en glassbåt flygande till sig. Fast jag måste erkänna att de flesta gånger jag har ätit glassbåt så har jag faktiskt fått den just flygande till mig. Jag vet inte varför men det verkar vara en bra kast-glass helt enkelt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus