Utekompaniet, Dag 2

Andra dagen på Utekompaniet är till ända. Och man får väll säga att det blev lite andra uppgifter än igår. Fast ändå ganska lika. Uppgifterna präglas av ordning och reda. Antingen är det städning - idag sorterade jag fem hyllor med kataloger, igår en skrubb skor - eller så är det fixa snyggt i butiken som gäller. Jag vet inte om det beror på att de ska ha 10-års jubileum nästa helg eller om det helt enkelt är såhär det är att jobba i butik. Mycket som ska fixas i ordning hela tiden. Om det är pga. 10-års jubileumet har de anställda en himla tur som fick mig som dräng precis innan. "Visst fan, det där som är så tråkigt måste ju göras innan jubileumet. Men vänta, vi har ju en praktikant!" Så kanske de tänker.

Fast jag tycker inte det är tråkigt. Och jag tror inte de tänker så. Det är skönt att de har en uppgift att ge mig. Gå omkring och inte göra någonting är väldigt tråkigt. Sen att de uppgifterna jag får inte alltid har med friluftsliv och naturguidening att göra är inte hela världen. Alltid lär man sig nåt, även om det inte är det man från början tänkte sig.

Höjdpunkten under dagens arbetspass var rasten då jag åt kladdkaka. Jag verkar ha hamnat i kladdkake-land här uppe. Vart man än vänder sig, vilka man än umgås med, så bjuds det på kladdkaka. Idag hade en av de anställda med sig sin dotter till jobbet och hon hade bakat en kladdkaka som var supergod! Mer sånt och jag tänker definitivt överväga en karriär i butiksbranschen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus