RR 2

Idag har vi varit och gått upp och ner för Åsberget som ligger mellan Hampnäs och Ö-vik. Mycket nya namn på växter och framförallt lavar. Dagens guide, Dan, måste ha varit en lav i sitt förra liv. Han pratade en hel del om dessa små företeelser. Om han inte var en lav i sitt förra liv är han förmodligen sponsrad av lavarnas riksförbund. I vilket fall som helst, Dan är en av Sveriges 150 naturguider. För att få kalla sig naturguide måste man gå en massa kurser och ansöka om titeln hos Naturskyddsföreningen. För övrigt har jag idag lärt mig att en lav är en blandning mellan en svamp och en alg.

Klockan 18.00 rullade Ronja Rövardotter igång på stora duken i dagrummet. Det är blott andra gången i mitt liv som jag ser den filmen men den är redan en favorit. Anledningen till att vi tittade på den var för att få idéer till det kommande projektet, Ronja Rövardotter 2. Från början trodde jag, och säkert många andra, att det bara var ett skämt och att det fanns något allvar alls med i bilden men ack så fel den uppfattnignen var. Det har visat sig att det är en film på gång. Och som jag skrev tidigare, jag har fått rollen som Birk. Ett tag var jag fullkomligt säker på att jag inte ville spela Birk men nu, efter att ha sett filmen och hört alla planer på hur filmen kommer bli så känner jag mig faktiskt sugen på att få vara med i filmen.

Imorgon blir det morgonpromenad som vanligt. Tyvärr har jag vissa problem med att få med mig sällskap i den arla morgonstunden. Det här med att det är mörkt på morgnarna är tydligen ett problem.

På kvällen imorgon kan det bli lite av varje. Vi har pratat om att gå på Bröllopsfotografen imorgon. Efter det blir det förmodligen fotboll, Liverpool - Lyon. Inte omöjligt att det blir med stooooor bild.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus