Paket, fast det inte är jul än.

Nu, precis just nu, är jag sjukt glad! Till och med tanken på att jag om fem minuter tänker ge mig ut på en löprunda i mörkret och den tvågradiga luften känns rolig. Man skulle kunna säga att jag är ostoppbar för tillfället! Fast samtidigt har det hänt tråkiga saker och allt är inte frid och fröjd. Men jag har funderat en hel del idag och lösningen på problemet är nog på gång. Det lutar åt att det blir lugn och ro istället för hets och nöjen.

För att återknyta till det roliga, jag har fått paket på posten. Till och med två paket. Ett från min rara mormor som har skickat garn och stickor till mig. Jag ringde förra veckan och frågade om hon hade ett par nystan och några stickor hon inte använder som hon kan skicka till mig. Jag ska nämligen sticka mig ett par raggsockor. I paketet jag fick låg 10 stickor och 17 (!) garnnystan. Vilken mormor jag har. Tack så mycket!

I det andra paketet fanns en massa foton. Foton som jag valt ut och som jag laddat upp på internet för att få dom framkallde. Idag fick jag mitt lilla paket med posten och däri låg 100 fina foton till kostnaden av 29 kronor. Helt fantastiskt! Det är foton från både nu och då och jag har tagit de flesta själv. Det ska bli ett sant nöje att sätta upp dom över hela mitt rum. Min hemlängtan kommer dämpas nu när jag har nära och kära och en massa roliga minnen så nära till hands.

Nu blir det löparskorna och reflexvästen på!

Kommentarer
Postat av: Georg Andersson

Hej, Ola! Jag måste säga att du skriver väldigt bra. Det är små kluriga funderingar du kommer med. Jag förstår inte riktigt att du hinner med detta bland alla andra uppgifter.

Fortsätt på samma sätt och lycka till,

önskar morfar.

2009-10-27 @ 20:52:27
Postat av: Linnea

Fan vad härligt att du är värsta glad Ola!;)tummen upp

2009-10-28 @ 01:02:41
Postat av: nina

hallo!

vilken snäll mormor du har =)

var framkallar du dina bilder? jag har just suttit och valt ut bilder jag tänkt framkalla nämligen... 29kr lät ju galet billigt! :O

hoppas du har det roligt på praktiken =) saknar er och hampnäs massor!

2009-10-28 @ 18:24:25
URL: http://hallongaffel.blogg.se/
Postat av: Ola

Tack morfar!:D Det förstår inte jag heller egentligen...

Ha det bra!



Linnea: Tummen upp är det som gäller! Alla borde försöka vara värsta glad oftare, det är inte alls dumt!



Nina: Jag framkallade dom på www.fujidirekt.se De första 100 bilderna är gratis så därför blev det bara 29 kronor i frakt, kanon! Mina bilder blev jättefina, jag är supernöjd med kvaliten.

Praktiken är helt okej, ibland riktigt trevligt! Håll ut, se till att njuta av Junsele, Hampnäs och vi finns kvar tills du kommer tillbaka:)

2009-10-28 @ 21:02:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus