Herrar på täppan

Nu är jag nästan själv på skolan. Vad jag vet är vi 4 som är kvar varav en åker hem imorgon. Det känns väldigt tomt men samtidigt skönt lugnt.

Vi som är kvar kommer ha härliga dagar. Vi planerar att gå och plundra kylskåpen i alla tomma internatbyggnader. Om de nu är tomma, kan ju vara någon som vi inte vet om som har stannat. I så fall blir det en tråkig överraskning för personen i fråga när han/hon märker att yoghurten är borta.

Vi har den kommande veckan två bastuar för oss själva. Biljardbordet kommer alltid vara ledigt förutom när vi är där. Vi har fixat fram pilar till darttavlan och kanske det mest intressanta ur njutningssynpunkt överhuvudtaget, vi har ÖL! Jag var idag i Ö-vik och handlade öl åt oss alla tre så nu blir vi kungarna av skolan hela veckan.

Fast det kan faktiskt bli ganska ensamt också. Om några dagar tror jag vi alla kommer sakna våra kära vänner här och den tomma skolan kanske rentav blir läskigt tom.

Dessutom går alla vi tre som är kvar i samma klass så det kanske hade varit bra med en liten paus från varandra, vi ses ju dagligen i vanliga fall. Om vi ryker ihop strax innan jullovet lär definitivt höstlovsveckan vara orsaken.


Jag var som sagt i Ö-vik idag. Jag köpte en hel del. Jag hade väll egentligen inte råd med det med tanke på de senaste veckornas inköp av friluftskläder men det var så billigt och allt bara flöt på och vips så hade jag händerna fulla av kassar. När jag kom hem från min stadstur blev jag beordrad att gå mannekäng. Första gången någon vill se mig snurra runt i kläder på det sättet. Tänk vad man får vara med om på en folkhögskola.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Lycka till m "kylskåpsplundringen", har ni tur kanske ni hittar min ketchup...

2009-10-24 @ 21:04:33
Postat av: Ola

Nu är det så att jag redan har en stor flaska ketchup i mitt kylskåp så din ketchup kan andas ut, den slipper undan denna gång.

2009-10-24 @ 21:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus