Krångel och vinst

Så var den över. Fighten alltså. Fast det blev inte så mycket till fight. Varken på isen eller i sofforna. Till att börja med fick vi inte igång matchbilderna från Csports. För att göra en lång och en aning krånglig historia kort kan jag säga att det var fel hos företaget som levererade bilderna till Csports. Tror jag. Det var i alla fall det jag uppfattade av killen i kundservice som efter 25 minuters väntan lyfte luren. Och just denna del av historien är faktiskt lite komisk. Jag hade under de där 25 minuterna försökt det mesta. Jag tryckte på "uppdatera" ett antal gånger. Jag loggade ut och loggade in. Jag startade till och med om datorn. Inget hjälpte. Sen äntligen hör jag en kille i andra änden av telefonen och han ber mig trycka på "uppdatera". Tjena tänkte jag, som att jag inte har prövat det. Men jag gjorde som han sa och sekunder senare funkade det. Knäckande och komiskt.

Nu blev visst den korta versionen av historien ganska lång och det måste ju på något sätt bekräfta att den var som jag nämnde, krånglig.

Vi hann se andra och tredje perioden och sportsligt sett var det en stor framgång. HV spelade med fart framåt och tätt bakåt. Det blev 4-1 till Jönköpings stolthet och Frölundas mål kom efter studs på två hv-spelare. Så kan det gå. Matchens lirare var utan tvekan Mattias Tedenby! Han bjöd på show och gjorde att alla 109 kronor kändes välinvesterade, trots bara två perioder.

Soffmatchen blev inte mycket till match. Skolans stora Frölunda-supporter lämnade rummet efter att ha sett en halv period. Han hade problem med magen sa han. Eller så var han rädd för att få se HV köra över Frölunda. En annan anledning till att det inte var så mycket hockeydrag i soffan var att det efter en stund kom in ett fat med kladdkaka. En kladdkaka tar fokus från vad som helst på den här skolan. Och det kan jag i och för sig förstå, det är ju så gott! Dagens upplaga smakade mycket bra, tack Lisa!

För övrigt är det inte förbjudet att kommentera det som skrivs på den här bloggen. Det kan till och med vara så att blogginnehavaren tycker det är trevligt med ett livstecken då och då.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Ja här kommer en kommentar: Jag läser varje inlägg och drar ofta på smilbandet. Fortsätt så!

2009-10-23 @ 20:21:31
Postat av: Heed

Ja, pappa är frölundasupporter lite halvt, så länge mora inte spelar i elitserien, så det är bara fantastiskt... HV-vinst och kladdkaka i samma inlägg, kan inte bli mycket bättre.

2009-10-24 @ 00:13:06
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus