Update

Idag luktar det skit på skolan. Det är någon som spridit gödsel på en åker i närheten. Men det känns bra. Jag känner mig som hemma.

Jag läste i tidningen att det redan börjar bli ont om tågbiljetter söderöver hos SJ för dagarna innan jul. Vi slutar 22:e och det kan nog vara läge att boka en biljett snarast. Sitta kvar på skolan över jul känns inte som någon jackpot direkt.

Igår red vi på islandshästar. Första gången på väääldigt länge som jag rider. Men det var kul. En timme skrittade vi fram i skogen och hann bl.a. testa på att tölta. Efter ett tag tröttnade min häst på mina kommandon. Jag ville öka takten framåt men hästen hade inte särskilt stor lust med det. Taskigt av honom, jag hade inte gjort honom nåt! Tror jag.

På fredagseftermiddagar serveras ingen middag av skolan. Så istället är vi några som ska göra pannkakor ikväll. Får se om det blir en tårta av det hela.

Jag kanske har fixat en praktikplats till vecka 44. När alla andra har lov ska jag jobba. Fast jag får ju ledigt veckan efter, när de jobbar. Plus att jag i slutet av den veckan ska åka till Liverpool. Anfield here I come!

På måndag bär det iväg till fjällen. Jag känner mig väldigt lugn och det stressar mig. Jag har ju inte börjat planera så mycket än och ändå är jag lugn, inte bra. Ska ta tag i det där snart.

Ikväll finns det förhoppningar om att det blir storbilds-tv. Jag har fått hjälp idag av en snäll själ och en lösning kan vara på gång.

Nu ska jag tvätta.

Kommentarer
Postat av: Heed

Åh... Så kul med Anfield... :/



Jag har faktiskt funderat på att åka på Brynäs - HV71 i december. Man får nog lov att stå ut med Brynäs, det är ju det enda elitserielaget inom en 10-milsradie.

2009-10-03 @ 10:34:14
URL: http://meanngreen.blogspot.com
Postat av: Naturen is da shit

PS. http://naturguide.blog.se/

2009-10-04 @ 00:16:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus