Min dator

Min dator har till viss del bestämt sig för att ge upp. Skärmen funkar endast lite i normalt tillstånd och funkar knappt dugligt med hjälp av skenet från skrivbordslampan. Ingen hållbar situation.

Därför är jag på jakt efter en ny dator. Och det har jag varit beredd på. Jag är uppriktigt sagt förvånad att den jag har nu har hållt så länge som den har gjort - kanske att det beror på all den kärlek jag har skänkt den genom åren - men nu är det alltså dags för en ny. Max 5000 har jag satt som gräns på vad den får kosta. Känns som jag får en helt okej dator för dom pengarna. Ett av mina viktigaste krav är att det ska vara XP på den. Kan låta konstigt nu när det har kommit både Windows Vista och Windows 7 men jag har hört så mycket skit om dom och det ser så annorlunda ut så jag vill hellre ha det beprövade och stabila XP.

Men detta inköp får vänta tills efter Englandsresan, som faktiskt bara är drygt 3 dygn bort. Fantastiskt.

- - - - -

Efter en helg med knappt en vindpust blåser det nu rejält utanför fönstret. Ett tag lät det lite som att taket var på väg att lyfta. Men sen upptäckte jag en springa vid mitt fönster och la ihop ett och ett och fick två svar. För det första att det med en springa i fönstret låter mer än blåser och för det andra varför det känts lite kyligt i mitt rum sista tiden. Problemt är nu åtgärdat och mitt rum känns stabilt och inte längre så kallt. Fantastiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus