Känns bra

Jag börjar komma i fas med den stundande resan. Saker som jag bestämt ska vara gjorda när jag lämnar landet är så gott som gjorda. Känns bra.

Jag har kommit in i ett stickstim och tycker det är superkul! Ett par raggsockor är under konstruktion och eftersom det är första gången jag stickar raggsockor är det naturligtvis vissa små skönhetsfel här och där, konstigt vore väll annars. Jag tror raggsockorna, trots nämnda missbildningar, kommer bli fina och väldigt sköna. Känns bra.

Idag fick jag en trevlig överraskning efter frukosten. Jag fick veta att teatrarna skulle spela innebandy på förmiddagen och eftersom jag var ledig frågade jag om jag fick vara med. Och det fick jag! Det var jättekul och jag tror inte jag gjorde bort mig. Känns bra.

Ikväll ska jag på trav på Solänget. Jag har hittat en till travintresserad här på skolan så denna gång blir jag inte själv! Känns bra.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Trevlig resa! Jag tror inte du kan göra bort dig på en innebandyplan:)

2009-11-04 @ 14:05:31
Postat av: Rebecca

Strumporna kommer bli fantastiskt fina och sköna! Hoppas att du har det bra i england, vilket jag tror! Vi saknar dig här!!

2009-11-10 @ 00:14:59
URL: http://outforskat.blogspot.com
Postat av: Liv

Haha allting är mycket trevligare då man är två, synd bara att den där järvsömolle inte ville springa först i mål >.<

2009-11-15 @ 20:11:14
URL: http://livan89.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus