Grabbkväll

Hockeybataljen i torsdags blev inte som jag hoppades. HV mötte Timrå hemma i Kinnarps och förlorade med 2-0. Skottstatistiken vann tjurarna med 53-20. 53 skott och inte ett enda mål! Lindbäck i Timrås mål gjorde definitivt sitt livs match.

Idag var jag inne i Ö-vik för att byta mina skor. Killen som hjälpte mig stod länge och kände och klämde på dom innan han konstaterade att de skulle reklameras. Dessvärre fanns inga likadana skor i samma storlek i affären och de fanns inte heller att beställa hem så jag fick pengarna tillbaka. Lite synd, det var sköna skor och det känns som att jag behöver ett par skor av den modellen. Men men, jag får väl ta en shoppingtur inne i Ö-vik med mina återsedda 499 kronor i högsta hugg.

På ett sätt känner jag mig lite dålig. Jag har ännu inte skrivit ett inlägg om hur det var i England. Ganska oansvarigt att undanhålla en skildring från en fantastisk resa. Sanningen är nog den att jag varit lat och inte varit sugen på att skriva Englandsinlägget. Men jag väljer att skylla på att min dator lagt av. Nu till veckan uppstår dock ett problem i och med att min nya dator troligtvis anländer. Då finns ingen återvändo.

Det har visat sig att kvällens aktiviteter här på skolan har delats upp. Några bestämde sig för tjejkväll vilket innebär att vi andra bestämde oss för grabbkväll. Grabbkvällen inleds på en pizzeria om en liten stund. Nice.




Ps. Jag vill faktiskt skriva Englandsinlägget. Det tar sån tid bara.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus