Äntligen snö!

För ett tag sen lovade jag i en kommentar att jag skulle lägga upp bilder på sällskapsspelet jag köpte i England, Monopol med Liverpool FC edition. Det har jag fortfarande inte gjort. Sen är det en annan bild jag har tänkt ta och sedan lägga upp och som jag antar att alla är sjukt nyfikna på att se. Den handlar om skägg. Jag har ju bestämt mig för att låta skägget växa och se hur det blir och så långt skägg (läs fjun) jag har nu har jag aldrig haft innan. Jag ska försöka fixa dessa två bilder under dagen.

Igår kväll hände något väldigt väldigt oväntat. Förresten, det var faktiskt två väldigt väldigt oväntade grejer som hände. Snö och fungerande datorskärm. Snön var oväntad för att jag under gårdagen spanade in väderleksprognosen och konstaterade att det inte skulle komma snö på en hel vecka. Oops, någon meteorolog har visst inte gjort sitt jobb ordentligt. Att skärmen fungerade var oväntat pga att den inte fungerat på jättelänge. Idag på morgonen var den dock tillbaka i sitt vanliga halvdöda läge.

Snön igår kom när vi satt och hade grabbkväll på Matkompaniet. Efter en inte särskilt god Pasta Carbonara till huvudrätt men en utsökt chokladkaka - med glass och grädde - som efterrätt lämnade vi restaurangen och gick ut och möttes av ett par centimeter fluffig snö på backen. Underbart.

Väl tillbaka på skolan var det fullt stohej. Det var fler som upptäckt att det fallit snö. Det blev ett trevligt snöbollskrig som tyvärr slutade i astmaproblem för en kille. Men han repade sig efter att ha fått fin hjälp. Efter snöbollskriget var det filmtajm på menyn. Benjamin Buttons otroliga liv avverkades. Det är en ganska lång film och när jag tittar på ganska långa filmer ganska sent på kvällen brukar jag ganska ofta somna. Så även denna kväll. Så en reprisering av filmen vore på sin plats.

Att jag sov under filmen innebar att jag kände mig som en duracellkanin när den var slut. Jag var sugen på en kvälls/nattpromenad och fick otroligt nog med mig några vänner. Promenad sent brukar inte vara så populärt. Vi gick två små rundor och jag nästa studsade fram. Jag sa någon gång där i mörkret att jag skulle kunna springa ett maraton. Så laddad var jag. Fast det hade jag ju aldrig orkat.

Efter de två promenaderna var jag sugen på en tredje. Vid det här laget hade de andra fått nog så jag gick själv. Det är ganska skönt att gå omkring själv i mörkret. Naturen-ger-mig-ro feeling på det. När jag kom tillbaka till mitt rum hände det där väldigt väldigt oväntade. Datorskärmen fungerade. Jag blev så paff och förvånad att jag inte kunde slita mig ifrån den och än mindre vågade röra den. Det hela slutade med att jag gick och la mig alldeles för sent. Vilket fick till följd att jag var för seg i morse för att gå morgonpromenad. Fast å andra sidan, man ska ju vila på söndagar och jag har ju gått morgonpromenad de övriga sex dagarna den här veckan så det kanske är okej.

Idag ska jag göra lite skolarbete. Kanske går ner till gymmet en stund efter det. Har kommit på att jag inte tränat armarna någonting på snart ett halvår. Känns inte bra. Framförallt eftersom jag verkar ha fått stämpeln som träningsfreaket i klassen.

På förmiddagen julpyntade jag mitt rum. Jag har hängt upp lite saker och lagt fram lite saker. Mysigt. Om inte minnet sviker kan det nog dyka upp bilder på det med.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus