Idag

Idag fick jag post. Jag hade inte väntat mig post och när jag gick runt hörnet och kikade i posthyllan trodde jag inte att det skulle stå Ola Pettersson på ett kuvert. Men det gjorde det och i kuvertet låg ett recept från mormor och morfar på, hör här, pepparkaksmuffins! Jag har aldrig ens hört talas om det men jag är övertygad om att det kommer bli succé!

Idag har jag beställt en dator. Det blev en Dell Latitude. De som känner mig väl - kanske framförallt känner min gamla dator väl - höjer nog på minst ett ögonbryn i denna stund. "Vad är detta? Ska han köpa en likadan som han redan har?" Svar ja. Fast uppgraderad. Jag gillar just denna modell och det känns jättebra att köpa en lika tålig och stabil dator som jag har nu fast snabbare och bättre.

Idag startar Esterel Gull på Halmstadstravet. Hon har bricka nummer 6 i lopp 9. Som ägare i programmet står det "Stall Gullglans - Easy". Easy måste vara med i och med att det är Easy KB som sköter allt kring ägandeskapet för oss hundra lyckliga. Annars tycker jag det är ett fyndigt och bra namn. För övrigt tror jag på vinstchans ikväll.

Idag har jag kollat på SVT Play. Jag kikade på Dansbandskampen från 7 november då Markoolio var gäst i juryn. Att han var gäst innebar att dansbanden spelade hans låtar. Mycket intressant måste jag säga. I alla fall för en dansbandsgillande Markoolionörd som jag.

Idag ska jag kolla på Lejonkungen. Fantastisk film.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus