Hockeytime

Vilken fin kväll det är ikväll. I alla fall i Fögeberg. Solen skiner på det gröna gräset och de gröna träden som sträcker sig mot den blåa himlen. Efter min löprunda för en stund sen satt jag ett tag på gräsmattan och bara njöt. Lite naturen-ger-mig-ro-feeling.

Annars så har dagen i stort bestått av ommöblering. När jag började packa upp mina saker efter Ölandsäventyret igår visste jag inte riktigt var jag skulle ställa allt. Det kändes dumt att ställa allt där det stod innan jag åkte. Därför började planera ommöblering och nu är jag i det närmsta klar. Riktigt nöjd faktiskt.

Så här ser det ut nu

Snart är det hockey på tv. Det är semifinal 4 i NHL-slutspelet mellan Chicago och Detroit. För att vara någon form av hockeynörd har jag tittat på väldigt lite hockey sista tiden. I kvällens match är det tidig start och om det är någon gång jag ska kolla så är det ju ikväll.

I och för sig har jag redan fått en dos av högkvalitativ sport idag. Satt och kollade på Champions League finalen i handboll tidigare. Handboll kan vara tempofattigt och målfattigt, kanske sluta 20-17 efter en massa individuella misstag. Dagens match var verkligen inte så. Matchen slutade 39-34 och bjöd på spel i högt tempo av två lag som vet hur man spelar attraktiv handboll.

Kommentarer
Postat av: anna

grattis ola till att du kom in på kursen. det är du verkligen värd och det kommer att gå lysnade.. ha en riktigt skön sommar



kram anna

2009-05-25 @ 09:32:41
URL: http://annas.brovell.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus