Mors Dag

Jag måste ju skriva några rader om gårdagen.

Det var alltså rally för hela slanten igår. Först upp väldigt tidigt. Sen krånglade bilen och vi fick göra ett hembesök hos banchefen, av alla människor, för att låna en kylfläkt. Sen var det väntan som gällde tills det var dags för oss att starta. Jag fördrev tiden med att sittandes på gräset studera dagens noter. Därefter slumrade jag till en stund, liggandes på gräset. Gräs känns aningen underskattat som underlag. Det är mjukt och mysigt.

När det väl blev vår tur att åka till första sträcken väcktes den härliga rallykänslan. Det är något speciellt med att sätta sig i rallybilen och lugnt och försiktigt mullra iväg mot dagens fartäventyr. Nästan så att den känslan slår känslan man har när man åker med full gas inne i skogen. Ja, men så är det faktiskt!

Körningen (bild nr 79) gick bättre än förra gången. Per gasade på mer och vi var inte lika långt efter våra konkurrenter den här dagen. Min notläsningen var i ärlighetens namn inte så bra. Jag kunde inte slappna av ordentligt och det här kan låta lite hemskt, men jag litade inte riktigt på min lillebror. Men jag är såhär i efterhand stolt att han förbättrats så mycket sedan sist. Han körde snabbare och mycket mer kontrollerat. Vi höll oss på vägen hela tiden, bra av Per tycker jag! Sen att vi i alla fall bröt är en annan sak. Bilen blev slöare och slöare ju mer vi körde och vi bestämde oss för att bryta efter halva tävlingen. Orsaken kan vara förgasaren, men vi vet inte riktigt. I vilket fall som helst fick jag åka rallybil i full fart förbi mitt hus! Det är jag nöjd med.

Här finns många fina rallybilder från tävlingen. Många dikeskörningar och rullningar.

Idag har jag gjort precis det jag känt att jag velat. Jag har satt igång med vedklyvningen hos grannen, tvättat bilen ordentligt och kollat på Elitloppet. Dessutom åt vi morsdagtårta. Och inte nog med det, jag var ute och gick en promenad i morse och då kom jag på att det var morsdag så jag plockade en knippe midsommarblomster och gav till mamma. Hon blev så glad!

Ps. Jag lyckades nästan se hela No Country for Old Men förut idag. Började inte slumra till förrän det bara var en halvtimme kvar. Konstigt att jag alltid ska somna till den. Jag har sett den fem gånger och somnat varje gång, jag tycker ju den är bra. Det av den som jag lyckats se alltså.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus