Jobb

Idag har jag genomfört min första träning på Ekingen för året.  Det var riktigt härligt. Solen sken och luften var varm. Bollen studsade min väg och jag tog många bollar. Kan det bli bättre!?

Tidigare på dagen, innan fotbollsträningen, var jag hos tandläkaren. Jag hade några små små hål som kan komma att behöva lagas längre fram om jag inte sköter om mina tänder. Tandtråd och floursköljning var rådet jag fick. Ett annat råd jag fick var att gå med Frisktandvården. Man betalar en fast summa varje månad och då behöver man inte betala när man är hos tandläkaren. Jag vet inte om jag kommer tjäna på det men jag slapp i alla fall betala dagens undersökning. 554 kronor sparade där.

Imorgon ska jag börja jobba. Det är skogsplantering som står på schemat och det är väll i ärlighetens namn inte det roligaste jobbet man kan ha men det är ett jobb. Det gäller att ställa in sig på att det kan bli lite långtråkigt och försöka göra det bästa av situationen. Jag kan ju alltid gå och nynna på nån trevlig melodi. Nån av HV-låtarna till exempel. Snart drar ju hockeysäsongen igång igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus