Jannes trädgård

Måste berätta om Jannes vaktmästarens trädgård.
I lördagskväll, efter en slappdag i solen, kände jag att jag behövde aktivera mig en smula. Av Pav hade vi i klassen fått en helgläxa som innebar att man skulle gå ut  i naturen och notera alla olika arter man ser.
Man skulle kunna säga att jag slog två flugor i en och samma smäll när jag bestämde mig för att gå en sväng på Naturturen, min och Fredriks motionsslinga.

Det var en härlig kväll med skinande sol från en klarblå himmel. Blåste lite men det kan man leva med. Jag gick och njöt och efter en stund var jag framme vid Jannes trädgård. Ha de inte tänkt kika in där från början men kunde inte låta bli. När jag väl gått in där (hoppas man får vara där för Janne) tog det lång tid innan jag vände hemåt igen. Det är så stort och så många olika trädgårdsland och ännu fler gångar mellan dem. Mysigt! Nu var det dessutom iordninggjort med fina och välrensade trädgårdsland. På en del ställen satt det tulpaner som blommade för fullt. Jag kände en väldigt längtan efter att återvända dit senare när allt är utslaget och står i blom.

Jag rekommenderar alla som inte har varit där att gå dit.
Jag rekommenderar även alla som har varit där att gå dit igen.

En sån här promenad gör mig starkt och frisk. Den är en bra exempel på att naturen ger mig ro.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus