Förlust

Det blev förlust i derbyt. Jag är inte nöjd över att ha släppt in 4 mål. Jag är i och för sig aldrig nöjd när jag har släppt in ett mål. Blir man det som målvakt ska man nog satsa på något annat.

Tråkigt att förlora men sett över hela matchen var nog vinsten för BB rättvis. De kom igenom vårt lag många gånger och hade väldigt många lägen. Bl.a. 3 mot 1 lägen som de brände.

Nu gäller det för oss att ta nya tag och ge järnet i nästa match. Om en vecka är det ny match med nya förutsättningar och nya möjligheter. 3 poäng hemma på Ekingen ska det bli!

Hämtade för övrigt ut ett par nya handskar idag. De kändes bra och efter ett gäng spottloskor blev greppet riktigt bra. Måste gå och tvätta dem nu.

Många i vårt lag menade att domaren var på BB:s sida. Jag gillar inte att klaga på domaren. Så jag tänker inte göra det. Jag hoppas bara han gör sitt bästa och inte på något sätt favoriserar något lag.

Imorgon 18.00 = flyg till Milano
Kan inte få nog av den tanken.

By the way, jag kom på fjärde plats i bildtävlingen på SR Kalmars hemsida. Tack för rösten om du röstade! Om du inte röstade, det är okej ändå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus