Arvika

Ikväll går det en bra film på tv, Into the Wild. Men den går sent och jag ska upp tidigt imorgon. Ingen bra kombination. Ett alternativ är att gå och lägga sig nu och sova ett par timmar innan filmen börjar. Men det skiter sig, jag har saker som jag måste göra nu. T.ex. organisera om min garderob och skala rabarber. Åhh rabarber är så gott!

Nyss köpte jag en biljett till Arvikafestivalen. Ganska oväntat känner jag själv. Jag har visserligen haft festivalvisioner ett par år nu, men då har det inte handlat om Arvika. Men helt plötsligt, efter lite pushning från Issa, så har jag min biljett och första helgen i juli smäller det! Då ska jag bl.a. spana in The Sounds, Frida Hyvönen och Mando Diao. Sen finns det flera stora utländska band som jag känner igen namnet på men som jag inte har lyssnat så mycket på, t.ex. Depeche Mode. De vill jag inte heller missa.

Jag har aldrig tidigare varit på en festival. Jag har t.o.m. dissat festivallivet stenhårt. "Det är lerigt och stökigt och absolut inget för mig". Ändå är jag för stunden fullkomligt övertygad om att det kommer bli hur kul som helst! Får se om en dryg månad om Ola den yngre eller Ola den äldre hade rätt.

Rhubarb time!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus