Liseberg

Jag körde på ett rådjur igår. Vi (Jessica, Martin och jag) var på väg hem från Liseberg när ett gulligt rådjur fick för sig att det var en bra idé att rusa upp mitt framför en bil. Jag tror att han/hon idag, när han/hon promenerar runt i rådjurshimlen, ångrar sig.

Jag tror också att han/hon slapp lida. Min högra lykta träffade ganska klockrent i huvudet på rådjuret och efter en liten stund låg han/hon helt stilla. Alla vi tre i bilen klarade oss undan skador, bara lätt chockade till en början. Måste berömma vårt handlande. Vi hjälpte varandra att göra rätt saker. Ringa polisen, märka ut platsen osv. Inte alltid man har närvaro nog att göra dom sakerna. Tyvärr vet jag det av egen efrarenhet.

Som sagt, vi var på Liseberg. Mycket trevlig dag. Tack allihopa! Det var inte så mycket folk i parken så väntetiderna var korta. Dagens höjdpunkt var nog första turen i Balder. Den är mäktig! Gillar också Uppswinget och de två tornen på berget. Kållerado var fruktansvärt mesig. Förr fick man ju anstränga sig för att inte bli blöt. Nu hade de stängt av den ur vattensprutnings synpunkt mest spännande delen av banan. Tråkigt. Samtidigt är det ju skönt att inte bli blöt. I och för sig brukar inte jag bli blöt i Kållerado. Men bara för att jag skrev det här lär jag ju se ut som om jag har badat med kläderna på nästa gång jag åker den.

Jag var hemma strax efter 2. Väckarklockan var ställd på 05.00. Fantastiskt egentligen att jag har genomgått en hel dags arbete och en fotbollsträning och fortfarande klarar av att hålla mig vaken. Dagen håller ju på och bli natt för tusan!

Imorgon är det upp klockan fem igen och sedan skogsplantering till 16 innan jag ska hem och klippa gräset samt klyva ved. Det där med att sova får jag nog vänta med tills jag blir pensionär och har gott om tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus