Sverige

Jag har i flera dagar tänkt skriva ett inlägg om de folkhögskolor jag har sökt till hösten. Jag har tänkt för mig själv att "åhh vad långt det kommer bli, jag har så mycket att berätta" och troligtvis har jag av den anledningen bävat lite för att skriva det. Nu när jag har gott om tid att skriva, då kommer jag inte på vad det var jag hade att berätta...

...så det får bli en kort version.


Fan vad jag är bra! Eller är det helt enkelt så att det inte är så många som sökt folkhögskolor i höst... Jag har nämligen sökt 6 kurser på olika folkhögskolor runt om i landet och kommit in på 5 av dom. Den sjätte ville att jag skulle åka till Sala för en intervju och det tyckte jag var lite väl långt. Dessutom hade jag i det läget redan kommit in på en annan skola så jag tackade nej till intevjun.

Tyvärr kan man inte gå på fem olika skolor samtidigt så jag har bestämt mig för att gå en utbildning till Naturguide på Hampnäs folkhögskola utanför Örnsköldsvik. Jag är fullkomligt övertygad om att det kommer bli sjukt kul och längtar enormt mycket!

Sverige fick stryk igår. Sverige är inte så bra. Två mål framåt på fem matcher kvalificerar man sig inte till VM med. Låt oss hoppas på svensk glädje idag istället när Robin Söderling spelar final i franska öppna. Heja heja!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus