Söderling

Det är mycket fotboll i dessa tider.

Nu ikväll har jag spelat match. Vi vann mot Älghult hemma på Ekingen med 3-0. Vi spelade stundtals helt okej men stundtals var det riktigt dåligt från vår sida. Men tydligen inte tillräckligt dåligt för att förlora mot Älghult. De är visst inte så bra.

Imorgon är det VM-kval, Sverige - Danmark. Vart man än vänder sig snackas det om den matchen. Är inte så himla insatt men jag har förstått att Sverige är i stort behov av poäng så en vinst skulle inte sitta fel. Men jag tror på 0-0 och en riktig skitmatch. Danskarna ser nog till att förstöra vårt nationaldagsfirande, danskjävlar!

Om tio dagar börjar U-21 EM. I år spelas turneringen i Sverige, närmare bestämt den västra delen av vårt avlånga land. Det pågår i två veckor och det kommer en hel del namnkunniga spelare. Man borde egentligen ta sig dit och spana i en match eller två...

På söndag klockan 15.00 sitter jag bänkad vid teven. Då är det final i Franska Öppna mellan Roger Federer och Robin Söderling. Lyssna hur det låter, Federer.. Söderling.. Final..  Snacka om prestation av svensken att ta sig så långt som han gjort! Känns riktigt stort att en svensk är i final i franska öppna.

Ps. Nån mer än jag som är sugen på U21-EM?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus