Jag är lite besviken.

På främst två saker.

1. Vi förlorade mot jumbolaget igår. Ariel - Björkshult slutade 7-4. Kanske att de vann för att de kanske hade för många a-lagsspelare i denna b-lagsmatch. Fast som vi uppträdde förtjänade vi inte att vinna. Det var den gnälligaste matchen jag har spelat och det var mestadels vårt lag som stod för gnälligheten. Dock en väldigt skön kommentar av en kille i vårt lag. Han sa "vi spelar i den sämsta serien, då har vi också de sämsta domarna". Och det har han ju helt rätt i. Problemet var att domaren hörde det.. Det tog inte många sekunder innan det gula kortet sken ikapp med eftermiddagssolen.

2. Det blir inget hölassåkande. Grannen har slagit en åker vid vårt hus och hållt på att vända och vända för att torka det. Igår var jag och luktade på höet och konstaterade att det var färdigt. Tillräckligt torrt för att köras in. Och mycket riktigt, idag kom bonden och förberedde insamlingen. Så jag gick och pratade med honom för att höra när han skulle komma och hämta det. Då säger han att han ska göra rundbalar av höet istället för att samla upp det i en stor vagn. Inte alls roligt, jag har ju gått i flera dagar och sett fram emot denna åktur.


Men jag ska inte tjura. Det är sommar och allmänt underbart. Var och plockade smultron i morgonsolen. Kanske blir en plockningsräd ikväll med. Jag har fått lukta på ljuvlig och somrig hödoft, även om det inte blev hölassåkande. Snart ska jag åka ner till sjön och bada. Nu ska jag göra mig en glass och sätta mig utomhus och njuta. Allmänt underbart som sagt.


MUMS!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tråkigt, jag vet hur kul det är.. men det var en väldigt god bild :)

2009-06-29 @ 23:28:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus