Bojkotta solen

Ikväll är det match. Tror faktiskt att det är den mening som förekommit flest gånger i den här bloggen.. I alla fall, vi möter Mörlunda på Ekingen klockan 19. Serien har nu vänt vilket innebär att vi redan har mött Mörlunda en gång den här säsongen. Det gjorde vi i seriepremiären och vi vann med 6-2. En härlig seger där starten av andra halvlek blev avgörande eftersom vi öste på och tryckte in två bollar direkt.

Idag har jag varit och klippt mig. Känns bra att fått skallen gallrad, som min lillebror hade uttryckt det.

Just nu sitter jag ute i trädgården på en filt. Jag har tagit skydd under ett päronträd för jag har nämligen bestämt mig för att bojkotta solen. Ja det är sant. Jag ska bojkotta solen. Jag insåg igår att jag inte kan få liiite färg på huden, utan att jag antingen ser ut som en blekfis eller en grisrosa blekfis. Och då föredrar jag faktiskt att enbart se ut som en blekfis. Så från och med nu är solkrämen och skuggan mina bästa vänner i kampen mot solen.

Kommentarer
Postat av: Heed

Går er serie åt det hållet? Här uppe så vänder vi på spelordningen, så det lag vi mötte senast möter vi först igen efter att serien vänder osv. Galet.



Ja, jäkla sol. Igår var jag ute alldeles för mycket, så jag har också antagit en rosa nyans i ansiktet.

2009-06-24 @ 08:49:27
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus