21

Jag fyller år idag. 21. Min nyligen instiftade tradition att handla på systemet på min födelsedag varje år håller ännu i sig. Förra året fick jag ett grattis av kvinnan som satt i kassan men i år var det tyst. Inte heller fick jag ett tuggummipaket, det fick jag också förra året. Det verkar som att det är snåla tider på Systembolaget.

Idag har jag fått en del pengar som är ämnade åt en resväska. Så nu ska jag leta reda på en stor och bra resväska och om det blir pengar över ska jag köpa något att stoppa i den.

När det gäller presenter fick jag flest från... *trumvirvel* ...          ...mig själv! Hade nämligen beställt ett gäng CD-skivor och flera filmer som jag hämtade ut idag! Så jävla smart, då får man precis det man vill ha!

Nyss åt vi tårta och om det inte hade varit så att jag är ett enormt tårtmonster hade någon hunnit ta en bild på den fina smultrontårtan.

Nu sitter jag och lyssnar på en av skivorna jag köpte, The Sounds nya Crossing the Rubicon. Har snart lyssnat på halva skivan och det känns lovande. Om cirka två veckor står jag på Arvikafestivalen och kollar på dom och jag tror faktiskt att det kommer kännas riktigt bra. Till och med bättre än att fylla 21.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus