Lagom

Om en vecka ligger jag i ett tält i Jämtland och sover. Troligtvis har jag spenderat dagen vandrandes i vacker natur. Så det är iofs inte säkert att jag sover, jag kanske är för glad och lycklig för det.

Idag har jag börjat planera lite smått för kommande vecka i Jämtland. Imorgon ska jag lite försiktigt börja plocka fram det jag ska ha med mig. I inför-vandringen-brevet jag har fått hem rekommenderar dom en ryggsäck på 65 liter eller mer. Min ryggsäck är på 45... Lägg därtill att jag normalt sett har med alldeles för många saker och man förstår varför jag börjar packa 4 dagar innan avfärd.

Apropå avfärden, för första gången ska jag åka nattåg. Jag har inte köpt liggplats och är lite orolig för att jag inte ska lyckas somna. Tänk om sätena är obekväma... eller kanske ännu värre, tjuvar som smyger omkring när alla sover! Kanske bra om sätena är obekväma...

Imorgon ska jag fiska i en göl här hemma. Ingen har fiskat där på flera år, fiskarna lär ju bli vettskrämda när de ser ett blänkande drag!

Imorgon blir det nog också en bärplockarrunda. Jag tänkte plocka både blåbär och körsbär och sedan koka någon form av soppa på det. Frågan är om det blir bra. Mamma tror sig ha svaret på den frågan. Neeeeeeeeej, sa hon när jag la fram förslaget. "Du kan ju inte förstöra blåbären". Efter en sån kommentar blir man ju ännu mer sugen på att testa!

Om det blir gott lägger jag upp receptet. Eller förresten, det kan jag göra redan nu. Man skulle kunna säga att det är ett recept baserat på känsla:
* Lagom med blåbär
* Lagom med körsbär
* Lite vatten
* En höft socker
Koka upp tills det blir lagom sönderkokt. Blanda lite potatismjöl med lite vatten och häll i lagom mycket samtidigt som du rör om med lagom fart. Låt svalna lagom länge innan du äter. Smaklig måltid och tänk på att lagom alltid är bäst!

Kommentarer
Postat av: Heed

Åh, det där måste jag prova! Tror du att det funkar om man byter ut körsbären mot vinbär istället?

2009-07-30 @ 15:37:42
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus