Vinst och förlust

Det var som jag trodde. Fiskarna blev rädda av de blänkande dragen. Ingen fisk som ens nafsade lite. Nafsande kom istället från diverse föremål på gölens botten, men de är inte så roliga att fiska upp. Smakar inte så bra heller. Nån dag framöver ska jag prova med gammalt hederligt mask-mete. Maskarna blänker i alla fall inte...

Det där soppreceptet blev ganska lyckat. Ingen smaksensation, men helt klart ätbart. Körsbärs-köttet var dock lite svårt att särskilja från körsbärskärnorna, men det kan man nog inte beskylla blåbären för. För att lyxa till soppan ytterligare blandade jag i rabarberkräm. Snygg blandning i tallriken och häftig smakmix i munnen!

Till Viktor, ja det tror jag går utmärkt. Bara du häller i vinbären med känsla. Och naturligtvis LAGOM mycket vinbär.

Nu ikväll blev det förlust. Vi spelade träningsmatch mot Alstermos B-lag. Siffrorna blev lite för stora för att jag ska skriva dom här. Men samtidigt som jag släppte in mål på fotbollsplanen sprang min häst Esterel Gull först i mål och vann ett lopp på Kalmartravet! Det verkar vara en kanon individ jag har köpt in mig i. Sådan ägare, sådan häst.. är det inte så man brukar säga!?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus