Tennismatchen med stort M

Att titta på cykling på teven är intressant. Intressant så till vida att något så ointressant kan engagera två kommentatorer så mycket.

Det eurosport som för tillfället sänder från Tour de France. Kommentatorerna, Roberto Vacchi och Anders Adamsson, verkar ha väldigt mysigt och trevligt tillsammans. Det smittar av sig. Trots att cykelsporten i sig är ointressant blir sändningen intressant. Men om dom byter kommentatorer byter jag kanal.

Fick ett härligt besked tidigare idag. Jag besegrar även denna sommar min lillebror i tennis. Känns mycket bra. Vi bestämde att vi skulle spela bäst av 3 set. Jag öppnade starkt och ledde med 6-1,5-2 när det började regna. Vi sökte skydd och jag erbjöd honom att vi skulle spela bäst av 5 set istället, så han skulle få en liten chans att vinna. Det tyckte ju han naturligtvis var en superb idé.

Men inte hjälpte det honom. Jag vann matchen med 6-1,6-2,6-3. Då tyckte han att vi skulle spela ytterligare ett set och som den snälla storebror jag är gick jag med på det. Vårt fjärde set för dagen skiljde sig från de tidigare. Det var jämnare. Däremot skiljde sig inte segraren. Jag vann återigen, denna gång med 6-4. Vid detta tillfälle kan man anta att han skulle erkänna sig besegrad men nejdå, han villa spela ett pingisset, först till elva alltså. Så jag gick med på det också. Jag vann med 11-4. Tro det eller ej men han ville spela mer. Först till tre vunna bollar var hans nya idé. Men nu tyckte jag det räckte. Jag tyckte inte han skulle behöva uppleva ännu en förlust.

Dagens roligaste moment var när Per skulle försöka nå en boll på sin högra sida fast han redan påbörjat en förflyttning åt vänster. Underlaget tyckte inte att han skulle få göra det utan han halkade och for i backen rejält. Helt grusig på benet och blödande skrapsår. Men han bet ihop och fortsatte spela, det ska han ha en eloge för. Sammantaget tre mycket roliga timmar på tennisbanan. Många härliga bolldueller bjöds det på. Synd bara att det inte var någon publik där som såg dom.

Kommentarer
Postat av: Heed

Ni välan ta och streama nästa match.

2009-07-12 @ 11:08:32
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus