Fix & trixdag

Visst är det härligt med fix & trixdagar. Det är såna dagar då man strosar runt hemma och får en massa småsaker gjorda.
En sån dag har jag idag. Och det är välbehövligt kan jag säga. Trots att jag inte har varit borta mer än en vecka är det en hel del att ta tag i. Packning som ska packas upp och tas om hand. Ett flertal telefonsamtal som ska ringas. Saker ska planeras för att bli så bra som möjligt.

Under förmiddagen har jag bokat camping på trippeltravet nästa helg. Har även skrivit ut fribiljetter till nämnt evenemang. Jag har kopierat två skivor och dessutom lagt in dom på datorn + mp3-spelaren. Just denna nyköpta mp3-spelare ägnade jag gårdagskvällen åt att till fullo försöka förstå. Gick väll sådär. Men nu verkar den och jag prata samma språk så vi ska nog komma överrens framöver.
Jag har ringt till min planteringsarbetsgivare och frågat vad det är för pengar jag har fått. Han förklarade klart och tydligt men jag fattade inte riktigt i alla fall hur det hänger ihop. Det är det här med skatt och beloppet 18200 kr och hela den biten som spökar för mig. Ska prata med vedklyvningsarbetsgivargrannen och hoppas få klarhet i hur det fungerar.

Ikväll startar min häst, Esterel Gull, på Kalmartravet. Eller min och min, det är 999 andra personer som också äger den. Det är karriärens första start. Jag tror den är ganska dålig så den kommer nog sist. Om man lägger ribban lågt behöver man inte hoppa så högt för att bli glad.

Nu ska jag cykla fram till Fagerhult och hämta ett par hörlurar som jag har beställt. Har man köpt en mp3-spelare behöver man ett par bra hörlurar.
Jag ska också ta en sväng förbi tennisbanan och boka den ett par timmar på lördag. Min lillebror och jag ska ta en match. Han tror stenhårt att han kommer vinna. Och det kanske han gör också. Men i så fall var det jag som lät honom göra det..

Kommentarer
Postat av: issa

Lät honom göra det, jojo. Lägg ribban lågt var det va ;P

2009-07-09 @ 19:36:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus