Vinterväder!

Ibland blir jag lite besviken på mig själv. En väldigt enkel grej som att ladda batteriet till kameran så att den är redo för fotopromenad borde inte vara några problem. Men idag var det tydligen för mycket begärt. Det blev endast nio bilder tagna när pappa och jag gav oss ut en stund i det vackra vintervädret. Vitt på backen, klart i luften, tio minusgrader och strålande solsken. Såhär ska vinter vara!

 

Pappas mål med utflykten var att uppdatera sig på isens tjocklek nere på Kogaren. Mitt mål med utflykten var att gå förbi Pettersäng – huset jag levde mina första åtta år i – vintertid och därmed få en liten nostalgitripp. Isen var lite tråkigt grå efter att snön som legat ovanpå smält och sedan frusit till is. Men i gengälld var den stark och rejäl och detta i kombination med att solen sken var isen en underbar plats att vistas på denna dag.

 

- - - - -

 

En sak värd att lägga märke till är den omgång Femhundra vi spelade tidigare ikväll. Det var så att vi precis ätit och pappa la fram förslaget att vi skulle spela kort om vem som får diska. Att pappa la fram förslaget är ganska förståeligt, han hade ju ställt sig vid diskhon i vanliga fall så han hade inget att förlora. Och han förlorade inget heller, faktum är att ingen förlorade något sett till förutsättningarna. Själva spelet förlorade nämligen pappa och han blir därmed den som får greppa diskborsten denna kväll.

 

- - - - -

 

För övrigt har jag nu satt kamerabatteriet på laddning. Är det en lika fin dag imorgon, då jäklar kommer det bli bilder!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus