Nysnö och nyklippt

Jag har tagit mig i kragen. Rejält. Sockan är så gott som klar, endast fyra maskor återstår framme vid tån. Förhoppningsvis fixar jag det sista ikväll.

-24 visade termometern som mest i helgen. Nu är det bara -13.

Idag var jag inne i stan och klippte mig. Jag sa "gör vad du vill", så då gjorde hon det. Det blev dock ganska likt det jag haft tidigare, men jag tror att det denna gång blev lite mer finslipat. Om inte annat så talar priset för att det borde vara det. 380 spänn! I vilket fall som helst är jag nöjd. Skönt att bli av med bullen som omslutit huvudet. Nu kan ingen, framförallt inte Björn, längre påstå att jag har Lego-hår.

I lördags skulle det ha skett. Vi skulle ha haft 7 rätt på V75. Trenden tydde på det men det blev bara fyra rätt. Om vi hade haft 7 rätt hade vi blivit miljonärer. Det var nämligen ingen som prickade in alla sju vinnarna och därmed flyttas veckans dubbeljackpot till nästa omgång - som är på onsdag - och bildar en superjackpot med 90 miljoner i sjurättspotten! Inte illa.

Inatt kom det två decimeter puderlätt nysnö. Jag tog en pulsningspromenad i förmiddags och det var mer njutning än jobbigt. Då är det puderlätt.

Julshow ikväll. Igår verkade det som att jag skulle vara med och sjunga en stämma på en låt men det förslaget lades ner, bland annat pga motstånd från mig.

Middag nu, rester från i fredags. Känns spontant sisådär, men det är inte vilka rester som helst utan kycklingfilé! Och sen får man väl helt enkelt räkna med rester såhär innan lovet. Det är ju dumt att laga en massa mat som blir över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus