Nyårsafton

Jaha, nästa års första dag är bara några timmar bort. Undra vad den har att komma med. Undra vad hela nästa år har att komma med.

- - - - -

Denna dag har bestått av en resa till affären följt av lite bangande pga kyla. Per och jag skulle ner på sjön och passa lite hockeypuck men när vi kände att det blåste lite i kombination med att solen inte visade sig struntade vi i det, vi bangade. Det blir nog imorgon istället.

Därefter har dagen gått i kortspelandets tecken och med mestadels negativt resultat. Tyvärr. Men jag fick en pratstund med Liv mitt i allt kortspelande så det gör inte så mycket att jag inte vann hela tiden. Nu under eftermiddagen har jag även bakat en kladdkaka - Livs recept - som vi ska avnjuta senare ikväll. Om Sverige vinner över finnarna blir det en firar-kladdkaka. Om de förlorar blir kladdkakan föremål för tröstätning.

Om sekunder börjar Grevinnan och Betjänten. En riktigt klassiker som jag i princip MÅSTE se varje nyårsafton. Därefter blir det tacos framför hockeyn. Heja Sverige!


- - - - -

Jag tror nog det kommande året har mycket att erbjuda. Jag är övertygad om en kalasbra början. Därefter kommer det förhoppningsvis bara spinna vidare och vidare på samma tema hela året. Även om det i dagsläget är väldigt ovisst efter den 26/5 2010 (vad konstigt det kändes att skriva det årtalet) är jag fullständigt inställd på att det kommer lösa sig om jag bara anstränger mig lite. Det gör det alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus