Jullovet nalkas

Nu känns det som att jullovet har börjat. Alla skolmåsten är borta och kvar återstår bara mina egna måsten. De brukar vara lite roligare.

Senaste dagarna har jag jobbat mer eller mindre frenetiskt med ett arbete om Stora alvaret på Öland. Jag har gjort en folder och en muntlig presentation om ämnet. Idag var det dags för redovisning och det gick ganska knackigt, alldeles för dåligt påläst. Förklaring till det ligger nog i att jag sista tiden haft annat att bry mig om. Eller snarare annan.

Nu har vintern kommit till Hampnäs på allvar. I skrivande stund står termometern på -18 och för mig som smålänning känns det aningen overkligt. Men det är väl bara att vänja sig.

Idag var det julbord till lunch. Matsalskön ringlade sig hit och dit och det tog 20 minuter att plocka åt sig en tallrik julmat. Tur det bara är jul en gång om året.

På måndag ska jag åka och klippa mig. Känns som att det är på tiden. Jag har ingen aning om hur salongen jag ska klippa mig i ser ut och inte heller hur mycket det kostar, jag bara kollade på eniro efter frisörer i Ö-vik och slog ett nummer. Spännande.

På måndag är det också julshow här på skolan. Intresset för showen känns svalt och programmet aningen smalt, men jag hoppas jag har fel.

Mina sockar har jag senaste tiden lämnat lite åt sidan och hoppats att de ska sticka sig själv men så har inte skett. Idag fick jag dessutom veta att David redan har börjat sticka på socka nummer två, trots att han började efter mig. Jag måste helt enkelt ta mig i kragen och öka takten.

På onsdag åker jag hem för jullov. Då har jag avverkat halva studietiden. Hjälp.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus