Om två veckor, då smäller det!

Jag har glömt skriva att jag i princip vann i lördags. Inte på travet som man skulle kunna tro - eftersom jag tjatar om det hela tiden - utan på bowling. Vi var åtta pers som var i Ö-vik och lirade lite. Min första serie var inte högst och min andra serie hann inte spelas klart. Fast den var å andra sidan klart högst av alla serier. Så jag kanske vann trots allt. Jippie!

Min häst har sprungit runt på travovalen igen. Denna gång blev det ett litet nederlag. Hon hade startspår 9 i ett lopp med 15 hästar bakom bilen vilket innebar att den invändiga resan med fastlåst position till slut var mycket väntad. Hon kom fyra och inbringade 5 500 kronor till Stall Gullglans - Easy.

Idag fick jag veta att det är färdigtävlat för Esterel denna vinter. Hon ska nu vila ett par veckor innan vinterträningen kör igång. Troligtvis nästa start någon gång i april/maj. Det blir en lång väntan.

Den här dagen bjöd på en låååååååång promenad, efter frukosten men innan skolan. Den var så lång att jag kom pyttelite sent till lektionen i näringslära. Men det gjorde inte så mycket, läraren var ännu senare.

Även om det inte var travet jag pratade om när jag här ovan nämnde att jag i princip vann så har jag i princip vunnit på travet också. Andelsspelet Hästjävlar lyckades skrapa ihop 5 rätt i lördags. Men som så många gånger förr så var det ingen utdelning på fem rätt.

Det positiva med spelandet sista tiden är trenden på resultaten. Första spelveckan = 3 rätt. Andra spelveckan = 4 rätt. Och så nu denna vecka, 5 rätt. Om två veckor, då smäller det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus