Två svåra frågor

Hur liten är världen? Jag bara undrar.
Hur troligt är det att jag stöter ihop med två personer som går på Hampnäs och bor i Göteborg under mina 4 timmar på Nordstan i Göteborg? Jag bara undrar.

- - - - -

Göteborg alltså. Jag kom hem till Småland och Södersjö tidigare ikväll och ser tillbaka på det dryga dygnet jag vistades på västkusten med välbehag. Lång restid för en hockeymatch kan tyckas, men jag fick även lite tid på stan i Göteborg och en rundguidning på en skärgårdsö vid namn Asperö. Hela tiden gott om tid och allt skedde lugnt och fint. Allt utom matchen. Det var jättemycket folk och alla fick inte plats på arean, trots att de köpt biljett. Supertråkigt för dom och jag hade inte heller blivit glad om jag hade tvingats missa matchen för att folk inte förmådde ta ett steg längre upp på läktaren. Surt, men förhoppningsvis kommer allt ske smidigare om en liknande match arrangeras nästa år.

Stämningen under matchen var härlig. Troligtvis hjälpte det till att höja stämningen att Frölunda var det mer taggade lag och därmed utgick med segern i behåll. Läktarna gungade stundtals för att folk hoppade, lite läskigt. Men helt klart en härlig upplevelse. När 25-30 tusen sjunger med i hejaramsorna är det mäktigt, även om det är fel lag de sjunger om.

Under vistelsen i Göteborg hade jag en personlig guide. Rasmus som går smidelinjen upp på Hampnäs tog hand om mig och lät mig bo hos honom ute på Asperö. En mycket trevlig och mysig ö! Tack så mycket Rasmus!

- - - - -
Svar på de inledande frågorna:
* Världen är inte alls liten. Men den kan verka.
* Det är inte alls troligt. Men det kan hända.

Kommentarer
Postat av: Gunnar

Sån't händer. Själv stötte jag ihop med en av tjejerna från jobbet i matsalen på ett hotell i Bremen för några år sedan.

2009-12-30 @ 10:26:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus