Bilder, imorgon, otur och saknad

Inte nog med att jag har tagit mig i kragen och levererat ett inlägg om vad som hände under Englandsresan. Nu har jag även publicerat bilderna från det äventyret. De finns på den här länken. Några av dom i alla fall. Totalt tog jag 480 bilder varav ungefär hälften var ren skit. De bilderna har upphört att existera, försvunnit ur denna värld, ja helt enkelt raderats.

Nu har det börjat klarna angående morgondagens match och framförallt har det börjat klarna med det kring matchen, dvs. sovplats och transporter. Rasmus fixar det!

Jag har otur i spel idag. Först på sällskapspelet Jägersro där mina hästar blev sjuka lagom till finalen och därmed missade jag chansen att vinna alla pengar och därmed även chansen att vinna hela spelet. Jag kom sist. På det TP-liknande spelet om Sverige som vi spelade under eftermiddagen fick jag också stryk, även om jag inte kom sist. Men när vi spelade kortspelet 500 nyss var ordningen återställd, sistaplatsen togs om hand av mig.

Nu är det 10 dagar kvar av lovet. 10 dagar som nog kommer vara roliga men ändå fyllda med saknad. Saknad av Liv.


Kommentarer
Postat av: Liv

Gissar att du menar saknad av personen Liv :) Hihi ibland undrar man om det är fördel eller nackdel å heta Liv...Hmm nåt att filosofera om? ^^ Miss you! Pussar!

2009-12-30 @ 17:13:42
URL: http://livan89.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus