Vi vann på travet!!

I och för sig bara 50 kronor, så det blev ju ändå en förlust, men en vinst är alltid en vinst! Av dagens sju lopp lyckades vi pricka in vinnaren i sex av dom. Det är på gång nu...

Idag har jag haft en bra dag. Började med en liten sovmorgon som övergick i en slapp förmiddag. Sen hoppade jag upp i fönstret i mitt rum och satt och läste i den varma solen och de ljumma norrlandsvindarna. Lite senare på dagen gick jag ner till den gigantiska bryggan vid skolan för att läsa vidare och lagom när jag satt mig och tagit av mig jackan började det blåsa. Rejält. Men jag lät mig inte knäckas. Näe, jag hade en bra stund i alla fall. Beror nog på att boken är så bra. Eller att jag redan då, någonstans i de bakre regionerna av mitt huvud, visste att det nalkades travvinst...

Dagen fortsatte med en löprunda. Kan ha varit den sämsta löprundan någonsin. Eller bästa, beroende på hur man ser det. Jag var nämligen inte trött när jag kom tillbaka.

Sen bar det av upp till Svarttjärn och blåbärsskogen tillsammans med ett par kompisar från skolan. Vi hittade massor blåa bär, ämnade till en paj. Och pajen blev fullkomligt lyckad! En bra film (Into the Wild) till det och livet känns ganska bra måste jag säga.

Imorgon skulle jag vilja åka buss in till Ö-vik men det verkar som att bussarna inte går på söndagar. I detta läget hade det varit kanon med en bil. Jag börjar nu förstå att det blir en omställning att klara mig ett år framöver utan bil. Men jag ska nog överleva morgondagen utan bil och Ö-vikbesök, jag får glädjas åt att vi vann på travet.

Kommentarer
Postat av: Heed

Ja, där kom den vinsten!

2009-08-30 @ 19:27:09
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus