Dag 2

Idag blev det som utlovat uppvärmning. En mycket trevlig uppvärmning. På vår båtfärd berättade vi för varandra vad vi har gjort tidigare i våra liv. Man kan säga att det blev som en liten introduktion till den gemenskap vi kommer skapa under kommande året.

Båtfärden betydde för mig inte bara trevligt umgänge utan jag klarade också av ett par debuter. Inte nog med att jag för första gången satte foten på en segelbåt, jag fick också det ärofyllda och mycket viktiga uppdraget att ta hand om rodret. Nånting säger mig att det inte heter roder på seglarspråk. Men det skiter jag i.

Den del av dagens utflykt som inte bestod av båtåkande bestod av vandring. Vi gick omkring i Skuleskogens nationalpark och det var bitvis en väldigt stenig och obekväm gångstig. Men vi kämpade på bra och fick vår belöning när vi traskat upp för bergen och fick se en vacker, om än lite dimmig, vy över alla fjärdar och små öar. Med fruktansvärt mycket fantasi kan man bortse från dimman och njuta av den utsikten man inte ser också. Men då krävs det att man är fylld uti tåspetsarna med fantasi och det finns det dessvärre ingen människa som är.

När vi vände hemåt tror jag att jag såg en kändis stå och ta igen sig vid en sjö. Jag tror minsann att Naken-Janne var ute och vandrade! Naken-Janne är den man som för flera år sedan blev känd genom att gå omkring naken hela dagarna i dokusåpan Farmen som gick på TV4. Jag är dock inte helt säker på att det var han och ingen av mina klasskamrater verkar särskilt övertygade om min iakttagelse. Och det kanske med rätta, för den mannen jag såg hade kläder på sig och det brukar ju inte Naken-Janne ha.

Den här fina båten gjorde dagens båttur möjlig.


Som avslutning kan jag meddela att vi vann inget på travet i lördags heller. Jag tänkte faktiskt att jag skulle ta tag i kommande helgs omgång nu. Jag har ingen direkt feeling att vi kommer vinna just den här helgen, men det kan ju i alla fall inte gå sämre än det har gjort hittills. Känns ju bra på ett sätt! Fast jag vetitusan om det är någon tröst egentligen...

Kommentarer
Postat av: Gustav - fotoGurrafi.se

Svar: Jo det var ett härligt ögonblick, de vågade sig rätt nära. Det var två, men de var en bit ifrån varandra så jag koncentrerade mig på att försöka fånga en på bild. Sett några fascinerande djur där uppe? :)

2009-08-28 @ 12:04:07
URL: http://fotogurrafi.blogg.se/
Postat av: Heed

Det börjar bli lite tjatigt om att du inte vinner den där miljonen, är det inte dags att ändra på det?

2009-08-28 @ 21:21:25
URL: http://meanngreen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus